PERSONVERNERKLÆRING PH PROSJEKTER

 

Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan PH PROSJEKTER, nettadresse www.phprosjekter.no , behandler din personlige informasjon. Vi ber deg ettertrykkelig om å nøye lese denne personvernerklæringen og våre kjøps- og bruksvilkår da du ved besøk på og bruk av innholdet på våre nettsider, samt ved kjøp av pakker, kurs og programmer samtykker i de betingelsene som beskrives i disse.

 

Sist oppdatert og gjeldende fra 29. mars 2022.

  1. Behandlingsansvarlig

Pia Holst er behandlingsansvarlig for foretakets behandling av personopplysninger.

  1. Personopplysninger som lagres

Avhengig av tjeneste eller produkt du bestiller lagrer vi med ditt samtykke: epostadresse og navn.

Ved epost-kommunikasjon lagres navn, epostadresse og innhold i korrespondansen.

Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på våre landingssider og i eposter vi sender ut, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde eller besøkende navigerer på siden.

Betalingsinformasjon ved kjøp av en eller flere av tjenester lagres i betalingsløsningen Stripe og i regnskapsprogrammet Fiken.

Ved kjøp av våre onlinekurs i Kajabi, lagres også kontaktinformasjon og annen informasjon tilknyttet ditt kjøp i forbindelse med transaksjonen. Denne informasjonen vil deles med Fiken.

  1. Mindreåriges personopplysninger

PH PROSJEKTER leverer veiledning til foreldre. 

Det er da naturlig at det ved deltakelse i kurs vil bli delt personlige opplysninger om familiedynamikk, inkludert hvordan foreldre opplever sitt/sine barn enten barna er over eller under 18 år. Denne informasjonen behandles med konfidensialitet innenfor kursgruppa der alle deltakere skriftlig må bekrefte sin taushetsplikt i forbindelse med alt som blir delt både før, under og etter kursets gang.

PH PROSJEKTER ved Pia Holst er også bundet av taushetsplikt og har 18 års grense for bruk av sine produkter og tjenester både gratis og betalt. 

  1. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med din bestilling via e-post, eventuelt også telefon, SMS, direktemeldinger via sosiale medier som Facebook og Instagram, samt for din påmelding/deltagelse i aktiviteter som for eksempel gratis guider eller kurs i regi av oss.

Personopplysninger som Kajabi, vår total leverandør av landingssider, epost/nyhetsbrev og kurs,  gir oss tilgang på, samt direkte tilbakemeldinger fra registrerte på nyhetsbrevene benyttes for å dokumentere samtykke til å motta nyhetsbrev fra oss, samt måle kvalitet, engasjement og interesse samt aktiviteter i kurs så vi kan forbedre vårt innhold i tråd med hva flertallet av våre abonnenter viser størst interesse for.

Det er ikke mulig for PH PROSJEKTER å deaktivere disse analysene i Kajabi, så om du ikke ønsker å bidra til slike analyser må du ikke bruke våre nettsider eller melde deg på kurs hos PH PROSJEKTER.

Dersom du bruker Apple Mail, kan du velge å aktivisere Apple Mail Privacy Protection. Informasjon om hvordan du aktiverer denne funksjonen finner du her: https://support.apple.com/no-no/guide/ipho

 

Våre sider på sosiale medier som Instagram og Facebook har også innebygde analyseverktøy for å lage anonymiserte rapporter om hvordan de ulike postene gjør det, slik at vi kan lage mer innhold i tråd med hva følgere viser størst interesse for.

Lagring av betalingsinformasjon i Stripe og Fiken gjøres for bokføring og regnskap.

Google Analytics brukes ikke på våre nettsider.

  1. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, e-postadresse, eventuelt adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle bestillings – og kjøpsavtaler mellom deg og oss. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6.1b Avtale.

Der du har samtykket vil det vil også opplysningene benyttes til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS, samt direktemeldinger via sosiale medier. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6.1.a Samtykke

Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. 

Vi gjør oppmerksom på at vi trenger din epostadresse for å gi deg tilgang på kursene du har kjøpt, så dersom du velger å trekke tilbake ditt samtykke til behandling av navn og epost vil du ikke lenger ha tilgang til dette kurset.

Kjøpshistorikk benyttes til å gi anbefalinger og promotere våre produkter og tjenester spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er vår legitime interesse for å utvikle vårt innhold og våre tjenester i henhold til preferansene og interessene til våre besøkende, abonnenter og kunder. Dette er etter personvernforordningens Art.6.1.f Berettiget interesse.

Ditt adferdsmønster på våre landingssider, nettsider, inne i kurset du deltar i og direkte tilbakemeldinger i våre nyhetsbrev benyttes til å analysere kvalitet (analyse av hvor mange som besøker vår landingsside, hvor mange som bestiller freebee eller melder seg på nyhetsbrevet vårt, hvor mange eposter som har kommet vel frem til din epostadresse, ris og ros eller tilbakemeldinger direkte fra deg når du svarer på nyhetsbrevene, aktivitet i kurs), slik at vi kan forbedre og tilpasse vårt innhold i henhold til besøkendes og abonnenters interesse, samt å gi bedre oppfølging under kurs. Grunnlaget for denne behandlingen er også vår legitime interesse etter Art 6.1.f. Berettiget interesse.

Vi minner om at dersom du bruker Apple Mail, så kan du stanse innhenting av informasjon som f eks IP adressen din ved å aktivere Apple Mail Privacy Protection. Se hvordan her: https://support.apple.com/no-no/guide/ipho

Dersom du ikke bruker Apple Mail, har vi dessverre ingen mulighet til å skru av innhenting av de nevnte opplysningene i Kajabi. Det betyr at om du ikke ønsker å være del av slike analyser, så må du ikke melde deg på vårt nyhetsbrev eller bestille freebee fra oss.

 

PH PROSJEKTER behandler ikke særlige kategorier av personopplysninger ved påmelding til nyhetsbrev etc, men det er naturlig at privat og sensitiv informasjon vil dukke opp under deltakelse i kurs. Den enkelte kunde deler kun informasjon vedkommende selv ønsker, og all sensitiv informasjon behandles med konfidensialitet etter Art 6.1.a Samtykke og Art 9.2.a i GDPR. Alle kursdeltakere må skriftlig samtykke til taushetsplikt som gjelder både før, under og etter kursdeltakelse.

Vi lagrer også dato og klokkeslett for når den enkelte meldte seg på nyhetsbrevet vårt og det samme ved påmelding av kurs for å kunne dokumentere samtykke etter Art 6.1.a Samtykke og Art 9.2.a Uttrykkelig samtykke i henhold til personvernloven. Dette etter Art. 6.1.f Berettiget interesse.

Kontakt- og betalingsinformasjon i Stripe og Fiken lagres etter bokføringsloven, i henhold til Art 6.1.c Rettslig forpliktelse i GDPR.

  1. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du velger å avgi på våre nettsider.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre landingssider (der du legger igjen epost og eventuelt navn), på nettsidene våre og i våre nyhetsbrev for å få innsikt i hvor mange som besøker landingssiden, hvor mange melder seg på nyhetsbrev og hvilke nyhetsbrev som kommer frem og ikke, slik at vi kan forsøke å forbedre kvaliteten på dette.

Vi lagrer også IP adresser og brukernavn slik at du kan velge å bli husket da du skal logge deg inn i dine kurs hos oss.

Våre sider på Instagram, Facebook har innebygde anonymiserte analyseverktøy som vi bruker til å se hvilket innhold som gjør det best så vi kan lage mer innhold i tråd med våre følgeres interesser. 

Ved kommunikasjon via direktemeldinger på Instagram eller Facebook, lagres brukernavn og innhold i meldingene.

Når det gjelder automatiske avgjørelser, benytter ikke PH PROSJEKTER seg av noe som anses som slike avgjørelser.

Ved epost-korrespondanse mellom deg og PH prosjekter lagres navn, epostadresse og innhold i epostene.

Vi gjør oppmerksom på at denne personvernerklæringen kun gjelder for PH PROSJEKTER `s egne nettsider.

Nettlesere, søkemotorer og sosiale medier du benytter deg av har egne personvernerklæringer. For at du skal ha størst mulig kontroll over hvilken informasjon du deler med disse, anbefaler vi at du leser personvernerklæringene deres separat og setter deg inn i hvordan du kan velge hvilke data du deler.

  1. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre uten ditt samtykke, med mindre vi er rettslig forpliktet til eller har en dokumentert legitim interesse for det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere.

Vår leverandør av bedriftsepost adresse, Domeneshop, driftes fra Norge og har standardkontrakter med alle sine underleverandører utenfor EU/EØS.

Vår alt-i-ett portal Kajabi driftes i USA, og vi har en databehandleravtale med dem som skal sikre trygg behandling av dine data. Ved å besøke våre nettsider, melde deg på nyhetsbrev eller kjøpe og delta i våre kurs samtykker du i at dine opplysninger kan sendes til og behandles via USA.

Nettmøteleverandøren Zoom og betalingsløsningen Stripe driftes også fra USA, derfor gjelder de overnevnte vilkårene også her.

Vi benytter også sosiale medier som Instagram, Facebook og YouTube som gir oss anonymisert innsikt i aldersgrupper, lokasjon, hvilke poster som gjør det best og liknende.

Regnskapsprogrammet Fiken benyttes for å holde regnskap og etterleve kravene i bokførongsloven.

Ved kommunikasjon via direktemeldinger på sosiale medier, lagres brukernavn og innhold i meldingen. Vi er ikke ansvarlig for hva slags informasjon disse sosiale mediene innhenter om deg ellers.

Vi benytter også produkter fra Microsoft og Google til å skape og lagre ulike arbeidsbøker etc. Dersom du åpner/laster ned dokumenter gjennom disse på din telefon/pc/nettbrett oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer og bruksbetingelser separat for at du skal ha størst mulig kontroll over hvilke data du deler med hvem.

Nettmøteleverandøren vi benytter til online kursing er Zoom. Vi innhenter vi ingen annen informasjon enn epostadressen din som vi sender møtelink til. Du velger selv hva slags informasjon du velger å dele under Zoom møtet. 

 

Vi minner om at denne personvernerklæringen KUN gjelder for PH PROSJEKTER og de personopplysningene vi innhenter.

Våre samarbeidspartnere kan innhente andre typer personopplysninger som vi selv ikke gjør og ikke har innsyn i, derfor anbefaler vi at du leser deres personvernerklæringer også:

Domeneshop:

https://domene.shop/terms#privacy

Kajabi:

https://kajabi.com/policies/privacy

 

Stripe:

https://stripe.com/en-no/privacy

 

Microsoft

https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

 

Google:

https://policies.google.com/privacy?hl=no

 

Facebook :

https://www.facebook.com/privacy/explanation

 

Instagram:

https://help.instagram.com/519522125107875/?maybe_redirect_pol=0

 

Zoom:

https://explore.zoom.us/en/privacy/

 

Fiken:

https://fiken.no/personvern

 

  1. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med din bestilling/ ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3 år fra siste kontakt mellom deg og oss, eller på din anmodning så sant ikke det bryter med juridiske forpliktelser eller dokumenterte berettigede interesser.

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år i henhold til lovens krav.

Opplysninger innhentet via Kajabi optins og nyhetsbrev slettes senest 60 dager etter du melder deg av nyhetsbrevet vårt eller ved din forespørsel. 

Generelle opplysninger og analyser av adferd på våre nettsider i Kajabi fornyes hver 30 dag. Det er ikke satt noen dato for sletting av såkalt konverteringsrate (hvor mange som har besøkt en landingsside og hvor mange(%) som har meldt seg på nyhetsbrevet derfra) eller kursaktiviteter.

Opptak gjort av kursgruppemøter via Zoom slettes så snart kurset er ferdig og før neste gruppe begynner. 

  1. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter.

Det gjøres oppmerksom på at du har rett til

  • Innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg
  • Flytting av egne personopplysninger til andre foretak
  • Retting av feil i opplysningene vi har om deg
  • Å protestere på hvordan vi behandler dine opplysninger
  • Begrensning i vår behandling av dine opplysninger
  • Sletting av opplysninger eller be om å bli glemt.
  • Å få informasjon.

Du har også spesifikke rettigheter i forbindelse med automatiske avgjørelser gjort av dataprogrammer. PH PROSJEKTER benytter seg ikke av programmer og systemer som er å betrakte som «automatiske avgjørelser» per definisjon.

Dersom du mener vi har feilbehandlet din informasjon, eller ønsker å benytte deg av rettighetene dine, vil vi be deg om å ta kontakt på epost [email protected] og merke eposten «Personvern», så hjelper vi deg.

Dersom du ønsker, kan du klage til Datatilsynet på behandling i strid med reglene. Vi håper dog at du vil kontakte oss direkte først.

  1. Personvernombud

Pia Holst er ansvarlig for at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt av PH PROSJEKTER.

  1. Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, ingen bruk av Google Analytics, samt ved kryptering. 

Vi har også databehandleravtaler med våre datakontrollere som f eks Domeneshop, Kajabi, Stripe, Zoom og Stripe, samt en fastlagt prosedyre for avvikshåndtering.

PH PROSJEKTER v/Pia Holst retter seg etter taushetsplikt under gruppekursing over Zoom, og alle deltagere må avgi skriftlig taushetserklæring. Opptak av gruppekursing via Zoom gjøres med deltagerenes samtykke, og det er kun de som er i den spesifikke kursgruppa som vil få tilgang på opptak. 

 

  1. 12Kontaktinformasjon

Henvendelser med spørsmål om hvordan vi behandler dine data eller ønske om å utøve dine rettigheter kan sendes på epost til [email protected]

Vennligst merk eposten med emne «personvern».